TALVIKOKOUS NEVASSA SUNNUNTAINA 23.5.2021 KLO 17:00, KÄSITELLÄÄN SÄÄNTÖJEN MUKAISET ASIAT

Kokous pidetään ulkotilassa, joten sään mukainen varustus matkaan. Varaa lisäksi oma kasvomaski mukaan. Kokouksessa ei tarjoilua.

(Flunssaisena tai sen kipeän oloisena kokoukseen osallistuminen ei suotavaa...)

 

Hirvenjuoksu- ja käveluharjoitus Nevassa 11.5 klo 18:00

 

1. JÄSENTIEDOTE

Jäsentiedotteet on lähetetty sähköpostitse sekä perinteisesti kirjeenä, tiedote saapunee tämän viikon aikana. Tiedote sisältää aikaisempien vuosien tapaan myös jäsenmaksun.

Jäsentiedote löytyy myös klikkaamalla TÄSTÄ Huomaa jäsenmaksun eräpäivä 30.5.2021

 

 

 

2.  SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITTO 100 VUOTTA

Suomen Metsätäjäliitto täyttää kuluvana vuonna 100 vuotta. Juhlavuotta värittää erilaiset tapahtumat, joista saat tietoa:

https://metsastajaliitto.fi/100-vuotta/juhlavuoden-tapahtumat

 

 

 3. PEURANRUOKINTA

Peuramiesten ja (-naisten) tulee huolehtia ruokintapaikanhoidosta "kovan" talvikauden yli, jonka jälkeen on aika siivota ruokintapaikat kesäkuntoon.

 

5.SUURPETOHAVAINNOT

Kaikki suurpetohavainnot (Karhu, Susi, Ilves, villisika ja ahma) tulee välittömästi ilmoittaa riistanhoitoyhdistyksen suurpetoyhdyshenkilöille:

Ilmoituksia erämiesten alueelta vastaanottavat: Kari Kumpulainen, Pekka Lahdenperä ja Mauri Ylikoski

 Mikäli löytyy tuoreita petojen tappamia riistaeläimiä - haaskalle tulisi laittaa riistakamera havainnon tarkentamiseksi. Haaskaa ei tule siirtää ellei siitä ole haittaa tai vaaraa...

 

OMAMETSO-palvelu

Suomen Metsätäjäliitto on avannut omametso-palvelun jäsenistölleen. OMAMETSON kautta saat tietoa liiton toiminnasta ja tapahtumista sekä eri yhteistyökumppanien tarjouksista. Lisäksi voit lukea Jahtilehden digiversiona.  Päästäksei palveluun sinun tulee luoda omat OMAMETSOtunnukset - ohessa linkki kirjautumiseksi palveluun.

 https://omametso.metsastajaliitto.fi/Kirjautuminen/TilaaSalasana.