Vähintään viiteen seuran ampumakilpailuun osallistuneet, jättäkää arvontalipuke jahtipäällikölle tai puheenjohtajalle 9.10 mennessä.

1. PEURAJAHTI

Peurajahdin saalisohjeet sekä jako ryhmiin on päivitetty välisivun kohtaan METSÄSTYS.

Käykääpä lukemassa vielä jahtipäällikön antamat ohjeet.....

MUISTAKAA KIRJATA VALKOHÄNTÄPEURAHAVAINNOT JAHTIPÄIVILTÄ OMA RIISTAAN - OHJEET VIIMEISIMMÄSSÄ METSÄSTÄJÄLEHDESSÄ !

NEVAAN HOMMATTU JUUREKSIA PIENTEN HIRVIELÄINTEN RUOKINTAAN. NOUDT PIENISSÄ ERISSÄ SITEN ETTÄ RUOKA RIITTÄÄ TALVEEN JA KAIKILLE !!!!

 

2. HIRVIJAHTI

Hirvijahttiin ilmoittautuneet: Jahti aloitetaan lauantaina 9.10, jolloin kokoonnutaan Nevaan ohjeidenantoon klo 7:00.

(mahdollisista poissaoloista on hyvä infota jahdinjohtoa)

Seuran hirvieläinjahtisääntöön jokaisen hyvä tutustua. Ohje luettavissa Nevan majalla tai saat sen jahtipäälliköltä / pj:lta sähköisenä...


  

SUURPETOHAVAINNOT

Kaikki suurpetohavainnot (Karhu, Susi, Ilves, villisika ja ahma) tulee välittömästi ilmoittaa riistanhoitoyhdistyksen suurpetoyhdyshenkilöille:

Ilmoituksia erämiesten alueelta vastaanottavat: Kari Kumpulainen, Pekka Lahdenperä ja Mauri Ylikoski

Mikäli löytyy tuoreita petojen tappamia riistaeläimiä - haaskalle tulisi laittaa riistakamera havainnon tarkentamiseksi. Haaskaa ei tule siirtää ellei siitä ole haittaa tai vaaraa...

 

OMAMETSO-palvelu

Suomen Metsätäjäliitto on avannut omametso-palvelun jäsenistölleen. OMAMETSON kautta saat tietoa liiton toiminnasta ja tapahtumista sekä eri yhteistyökumppanien tarjouksista. Lisäksi voit lukea Jahtilehden digiversiona.  Päästäksei palveluun sinun tulee luoda omat OMAMETSOtunnukset - ohessa linkki kirjautumiseksi palveluun.

 https://omametso.metsastajaliitto.fi/Kirjautuminen/TilaaSalasana.