PERINTEISET II-PÄÄSIÄISPÄIVÄN METSÄSTYSAMPUMAKISAT PERUTTU KORONAN VUOKSI. UUSI AJANKOHTA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN.

NEVASSA NUOLUKIVIÄ HIRVIELÄINTEN RUOKINTAAN...NYT LUMIEN LÄHDETTYÄ ON HYVÄ TARKISTAA NUOLUKIVIPAIKAT

 

1. SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITTO 100 VUOTTA

Suomen Metsätäjäliitto täyttää kuluvana vuonna 100 vuotta. Juhlavuotta värittää erilaiset tapahtumat, joista saat tietoa:

https://metsastajaliitto.fi/100-vuotta/juhlavuoden-tapahtumat

 

2. TALVIKOKOUS 2021

KORINATILANTEESTA JOHTUEN TALVIKOKOUSTA EI VOIDA TOISTAISEKSI PITÄÄ !

Hallitus on valmistellut talvikokousasiat kokouksessaan 11.2. 2021 sekä hyväksynyt tilit ja tilinpäätöksen vuodelta 2020. Toiminnantarkastus seuran hallintoon ja tileihin vuodelta 2020 suoritettiin 14.2.   Tarkastuskertomus käsitellään talvikokouksessa.

Talvikokoukseen liittyvissä asioissa voit olla yhyteydessä hallituksen jäseniin. Talvikokousta ei voida koronarajoitteista johtuen pitää vielä huhtikuussakaan....

 3. PEURANRUOKINTA

Peuramiesten ja (-naisten) tulee huolehtia ruokintapaikanhoidosta "kovan" talvikauden yli, jonka jälkeen on aika siivota ruokintapaikat kesäkuntoon.

 

4. AMPUMAKOKEEN VALVOJAT

Ampumakokeiden valvojien nimitys päättyy 31.7.2021 - OLETTE SAAANEET ASIASTA MUISTUTUKSEN SÄHKÖPOSTIINNE.  TEHKÄÄ OPPITUNNIT JA TENTIT ESNISTILASSA - NIIN RHY EHTII TEHDÄ NIMITYKSET ENNEN KESÄÄ !

TARVITTAESSA SOITTAKAA PEKALLE TAI KARILLE

 

5.SUURPETOHAVAINNOT

YHTEISLUPAMME ILVESPYYNTILUPA TULI TÄNÄÄN KÄYTETYKSI, SIITÄ SUURI KIITOS JÄLJITYSTYÖHÖN OSALLISTUNEILLE !

TÄSTÄ HUOLIMATTA TULLEE SUURPETOHAVAINOT EDELLEEN ILMOITTAA:

Kaikki suurpetohavainnot (Karhu, Susi, Ilves, villisika ja ahma) tulee välittömästi ilmoittaa riistanhoitoyhdistyksen suurpetoyhdyshenkilöille:

Ilmoituksia erämiesten alueelta vastaanottavat: Kari Kumpulainen, Pekka Lahdenperä ja Mauri Ylikoski

 Mikäli löytyy tuoreita petojen tappamia riistaeläimiä - haaskalle tulisi laittaa riistakamera havainnon tarkentamiseksi. Haaskaa ei tule siirtää ellei siitä ole haittaa tai vaaraa...

 

OMAMETSO-palvelu

Suomen Metsätäjäliitto on avannut omametso-palvelun jäsenistölleen. OMAMETSON kautta saat tietoa liiton toiminnasta ja tapahtumista sekä eri yhteistyökumppanien tarjouksista. Lisäksi voit lukea Jahtilehden digiversiona.  Päästäksei palveluun sinun tulee luoda omat OMAMETSOtunnukset - ohessa linkki kirjautumiseksi palveluun.

 https://omametso.metsastajaliitto.fi/Kirjautuminen/TilaaSalasana.