Keskiviikkona 27.5 klo 18:00 Nevassa hirvenjuoksuharjoitus

1. SEURAN TOIMINTA / KORONATILANNE

Kesän ampumaohjelma julkaistu. Lista Nevassa sekä näillä sivuilla kohdassa ampumatoiminta.  Syksyllä hirvieläinjahteihin aikovat muistakaa vuosikokouksen määräämä ampumavelvoite !

RHY:N ampumakokeet ja valvojat kohdassa ampumatoiminta

Parhaiten pysyt seuran toiminnasta  kärryillä kun seuraat näitä sivuja

 

Koronatilanteesta johtuen seuran toiminta on rajoitettua toistaiseksi...  Seuran kiinteistöt ja uudet alueet tarvitsevat kuitenkin toimia. Näitä pieniä hommia voi tehdä yksin tai pienellä porukalla rajoitukset huomioiden.  Tehtävistä ilmoitetaan näillä sivuilla, sekä ryhmätekstiviestillä.  Täältä sitten voi kukin valita sopivan homman ja ilmoittautua sen tekijäksi  (Pekka jakaa hommat ja ottaa ilmoittautumiset vastaan)

 

2. HOMMA TARJOLLA....

 

-

3. RIISTAKESKUKSEN TIEDOTUKSIA

Nyt olisi tarjolla loistavaa tekemistä koronan tylsistyttämään arki-iltaan! Pidämme Pirkan kanssa kaksi pienten hirvieläinten biologia ja kannanhoito-koulutusta toukokuussa sopivasti hieman ennen kevätpukkijahdin alkua. Koulutuksissa käymme läpi juuri valmistuneen metsäkauriin biologia-paketin sekä valkohäntäpeuran biologia-paketin. Koulutukset ovat samansisältöisiä, joten voitte osallistua kumpaan vaan paremmin ehditte. Koulutus sopii erinomaisesti kokeneempien metsästäjien lisäksi myös uusille ja nuorille metsästäjille.

 Ajankohdat ovat seuraavat:

tiistai 12.5.2020 klo 17:00-20:00

torstai 14.5.2020 klo 17:00-20:00

 Oheista linkkiä klikkaamalla pääsette koulutuksiin. Voitte myös kopioida linkin internetselaimen osoitekenttään ja painaa Enteriä. Sama linkki toimii molemmilla koulutuksilla selvyyden vuoksi.

https://meet.lync.com/riista.fi/antti.rinne/RWC60D9Z

 Sähköinen koulutus tekee omat haasteensa, mutta kun lataatte Skype-ohjelman koneellenne hyvissä ajoin ja hiukan tutustutte toimintoihin saadaan homma toimimaan. Skype on ilmainen ohjelma ja saatte sen esimerkiksi Microsoftin sivuilta linkistä https://www.skype.com/fi/. Opetelkaa mikrofonin mykistys ja pitäkää se kokouksen aikana mykkänä, ja napsauttakaa auki vain kun teillä on asiaa.

 

Kutsu on lähetetty kaikille seurojen jäsenille, joten lähettäkää kutsua tarvittaessa eteenpäin uusille metsästäjille tai seuroihin kuulumattomille metsästäjille. Osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Tervetuloa!

 

Lisätietoja:

Antti Rinne

Suomen riistakeskus

Varsinais-Suomi & Satakunta

RIISTANHOITOYHDISTYKSILLE!

Laki metsästyslain 21 §:n väliaikaisesta muuttamisesta on tänään
tullut voimaan.

Jos ampumakoe on suoritettu 1.1.2017 - 31.7.2018, ampumakoe on VOIMASSA
31.7.2021 SAAKKA.

Terveisin,

Sirpa

_Sirpa Kuhlström_

_rhy-koordinaattori_

_puhelin 029 431 2203_

 

4. JÄSENTIEDOTE

Seura on postittanut tai lähettänyt s-postilla jäsentiedotteen, joka sisältää jäsenmaksun 2020.  Jäsenmaksujen eräpäivä on 30.5 mutta toivotaan "etupainotteisia" suorituksia...jotta saadaan taas seuran kassaan "massia"

 

5. RUOKINTAPAIKKOJEN PUHDISTUS

Kevään edetessä on jälleen aika siistiä riistan talviruokinta-alueet.

 

6. SUURPETOHAVAINNOT

Kaikki suurpetohavainnot (Karhu, Susi, Ilves, villisika ja ahma) tulee välittömästi ilmoittaa riistanhoitoyhdistyksen suurpetoyhdyshenkilöille:

Ilmoituksia erämiesten alueelta vastaanottavat: Kari Kumpulainen, Pekka Lahdenperä ja Mauri Ylikoski

 

Mikäli löytyy tuoreita petojen tappamia riistaeläimiä - haaskalle tulisi laittaa riistakamera havainnon tarkentamiseksi. Haaskaa ei tule siirtää ellei siitä ole haittaa tai vaaraa...