Nevassa juureksia pienten hirvieläinten ruokintaan, kasa Mustankuusistontien varressa.

 

1. PEURANVASA-ARPAJAISET

Vähintään neljään seuran ampumatilaisuuteen osallistuneille peuranvasa-arpajaiset.  Palauta arvontakortti jahtipäällikölle tai Nevan majalle 10.10 mennessä. Arvontakortteja Nevan majalla.

Peuranvasan voitti tälläkertaa Veli Pohja - onneksi olkoon !

 

2. HIRVIJAHTI

Hirvijahtiin ilmoittautuneet kokoontuminen Nevan majalla 10.10 klo 7:00,  poissaolosta ilmoitus jahtipäällikölle.

Seuran hallitus on laatinut ohjeita seuruejahteihin koronapandemian varalta. Lisätieoja jahtipäälliköltä tai puheenjohtajalta.  Varaa seuruejahteihin mukaan kertakäyttömaskeja ja suojakäsineitä.

 

 

 3. OMAMETSO-palvelu

Suomen Metsätäjäliitto on avannut omametso-palvelun jäsenistölleen. OMAMETSON kautta saat tietoa liiton toiminnasta ja tapahtumista sekä eri yhteistyökumppanien tarjouksista. Lisäksi voit lukea Jahtilehden digiversiona.  Päästäksei palveluun sinun tulee luoda omat OMAMETSOtunnukset - ohessa linkki kirjautumiseksi palveluun.

 https://omametso.metsastajaliitto.fi/Kirjautuminen/TilaaSalasana.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

4. SUURPETOHAVAINNOT

Kaikki suurpetohavainnot (Karhu, Susi, Ilves, villisika ja ahma) tulee välittömästi ilmoittaa riistanhoitoyhdistyksen suurpetoyhdyshenkilöille:

Ilmoituksia erämiesten alueelta vastaanottavat: Kari Kumpulainen, Pekka Lahdenperä ja Mauri Ylikoski

 

Mikäli löytyy tuoreita petojen tappamia riistaeläimiä - haaskalle tulisi laittaa riistakamera havainnon tarkentamiseksi. Haaskaa ei tule siirtää ellei siitä ole haittaa tai vaaraa...