1.   RIISTAKORTTI 2020

RIISTAKORTTEJA VIELÄ PALAUTTAMATTA-HOIDA ASIA KUNTOON ENSITILASSA!

 

Seuran alueella 2020 metsästävien jäsenten tulee palauttaa riistakorttitiedot sihteerille 10.1.2021 mennessä.  Korttitiedot voi palautaa sähköisesti sihteerin s-postiin. Uudistettua korttia saat sihteeriltä, tai puheenjohtajalta, pyrimme myös tuomaan paperisia versioita Nevaan.

2. TALVIKOKOUS 2021

Koronatilanteesta johtuen talvikokouksen ajankohtaa ei vielä ole päätetty. Todennäköisestti joudumme siirtämään talvikokousajankohtaa jopa maaliskuulle asti. Johtokuntakin valmistelee talvikokousasioita vasta helmikuun alkupäivinä.  Talvokokoukseen liittyvissä asioissa voit olla yhyteydessä johtokunnan jäseniin

 

 

OMAMETSO-palvelu

Suomen Metsätäjäliitto on avannut omametso-palvelun jäsenistölleen. OMAMETSON kautta saat tietoa liiton toiminnasta ja tapahtumista sekä eri yhteistyökumppanien tarjouksista. Lisäksi voit lukea Jahtilehden digiversiona.  Päästäksei palveluun sinun tulee luoda omat OMAMETSOtunnukset - ohessa linkki kirjautumiseksi palveluun.

 https://omametso.metsastajaliitto.fi/Kirjautuminen/TilaaSalasana.

 

SUURPETOHAVAINNOT

Kaikki suurpetohavainnot (Karhu, Susi, Ilves, villisika ja ahma) tulee välittömästi ilmoittaa riistanhoitoyhdistyksen suurpetoyhdyshenkilöille:

Ilmoituksia erämiesten alueelta vastaanottavat: Kari Kumpulainen, Pekka Lahdenperä ja Mauri Ylikoski

 

Mikäli löytyy tuoreita petojen tappamia riistaeläimiä - haaskalle tulisi laittaa riistakamera havainnon tarkentamiseksi. Haaskaa ei tule siirtää ellei siitä ole haittaa tai vaaraa...